Web Analytics
Logo

Bijna alle

vervoerders op 1 punt

Ruime openingstijden - Gemak - Service gericht - Milieubewust  

Verzendtijden.

 

Met DPD varieerd de verzendtijd per produkt. Hieronder treft u een globale lijst aan van de meest voorkomende landen. Voor alle andere landen of als u graag de doorlooptijden wenst te weten, per specifiek produckt icm land, dan kunt u de doorlooptijdencalculator gebruiken via onderstaande button. U word dan doorgestuurd naar de website van DPD.

 

DPD doorlooptijdcalculator

 

 

GLS houd van eenvoud. Dit geld voor de prijs van verzenden ( langste + kortste zijde = catergorie S-M-L = prijs ), als voor de doorlooptijden. Hieronder zie je een kaartje. De kleuren geven de verzendtijd weer, onder normale onstandigheden. Simpel toch.

 

Homerr houd voor binnenlandse zendingen een doorlooptijd aan van 3 tot 5 dagen. Voor buitenlandse zendingen is dit langer.

Echter is Homerr een dynamische en jonge organisatie, welke iedere dag zijn processen aan het verbeteren is. Hierdoor worden de doorlooptijden steeds korter.

 

Wil je weten hoe het staat met je zending, dan kun je dit vinden op hun track en trace pagina. Via onderstaande button, ga je direct naar tracking pagina.

Op het moment de tracking aangeeft; "de zending is onderweg, naar de door u geselecteerde Homerpunt" dan is de zending normaliter de volgende dag bij het ophaalpunt.

Homerr track en trace

EXPRESS / DHL SNEL

 

Met DHL Express verzend u uw belangrijke documenten of pakket razendsnel over bijna de hele wereld. En met snel, bedoelen we ook snel.

Hieronder treft u de doorlooptijden van deze dienst per land, onder normale omstandigheden.

 

Meer gedetaileerde informatie over de actuele transittijden en "verstoringen", is te vinden via de officiele site van DHL Express.

U kunt deze hier downloaden.

Disclamer:

 

Bovenstaande gegevens, zijn met zorg samengesteld. Echter zijn de hierboven genoemde doorlooptijden indicatief. Er kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleent.

 

Immers kunnen er zich altijd situaties en omstandigheden voordoen, die zorgen voor een vertraging in het verzendproces. Indien u vragen heeft over de doorlooptijd van, en/of uw verzending, verzoeken wij u om de vervoerder te bellen, die uw zending vervoerd. Zij kunnen uw betere informatie geven mbt individuele verzendingen.

 

Telefoonummers klantenservice vervoerders:

 

DPD                     085 - 0022222

GLS                      088 - 5503503

 UPS                     020 - 5040500

 DHL Express   088 - 0552000

                      Homerr              Telefonisch niet bereikbaar

DHL Parcel      088 - 3454399

                      Wish                   Telefonisch niet bereikbaar