Logo

we gaan voor

bijna alle vervoerders op 1 punt

Ruime openingstijden - Gemak - Service gericht - Milieubewust  

Wish artikelen -> direct leverbaar of morgen bezorgd*

Zendingen van Wish hebben vaak een aantal weken nodig om bij ons aan te komen. Soms kan het ook gebeuren dat atrikelen worden geannuleerd. Doordat de zending al onderweg is, kan de verzending niet meer gestopt worden en komt het artikel beschikbaar voor andere kopers, zodra deze door ons is ontvangen.

Deze zendingen kunnen dus vaak, na aankoop via de Wish app of website, direct worden opgehaald of 1 dag later door ons worden gebracht.

 

Om het u wat makkelijker te maken, staan hieronder de artikelen. Via de knop "koop nu dit artikel" word u doorgestuurd naar de website van Wish of App, waar u het produkt kunt kopen en betalen. U herkent deze produkt aan de groene "locatie pin" welke voor de juiste versie van het betreffende artikel staat. Met de QR code van Wish kunt u vervolgens het produkt eigenlijk direct ophalen. *Bezorgen is ook geen probleem, alleen zal dit pas vanaf de volgende dag mogelijk zijn. Daarbij moet het bezorg adres binnen 5 km van ons pakketpunt bevinden.

Flexibele mobile telefoon- camerahouder/statief in kleur rood. 

 

Hiermee kunt u uw telefoon op een monopod of statief bevestigen voor een betere beeldkwaliteit. Deze unieke houder voegt een schroefgat toe aan de mobiele telefoon. Het ondersteunt mobiele telefoons met een breedte van 2,0 (5,5 cm) ~ 3,5 (8,50 cm) 

Met deze statief kunt u op de meest oneffen oppervlakken de camera waterpas te stellen

 

Beschrijvingen:

Volledige flexibiliteit, gemaakt van hard plastic (ABS), Grijze rubberen ringen, voeten en schakelkussen. Kleur is rood

Het artikel kan maximaal 275 g ondersteunen, Verwijderbare koppelingsbevestiging met ontgrendelingsknop

Compatibiliteit : Voor smartphones met een lichaamsbreedte van 55-85 mm Alle camera's / Universele (1/4-inch -20 schroeven) cameralinkbevestiging)

 

Koop nu dit artikel op Wish en haal het bij ons op

of laat het vanaf morgen bezorgen

Zomerse vrouwenjurk met hartjes print. 

 

Combinatievorm: enkel stuk

Roklengte: halflange rok

Kraagtype: ronde hals mouwlengte: korte mouw

Kleur: wit met hartjes print 

Maten: 2XL

Nieuw: 100%

 

Een leuke jurk voor de zomer. Door de witte kleur met de zwarte hartjes print, is deze jurk makkelijk te combineren met ander kledingstukken. Een leuke juk voor een mooie prijs.

 

Koop nu dit artikel op Wish en haal het bij ons op

of laat het vanaf morgen bezorgen

Plastic zijl van PE materiaal.  Maat 4X3m 
 

- Doorzichtige plastic film.
- Superieure sterkte en taaiheid. UV-behandeld.
- Hogere lichttransmissie voor optimale plantengroei.
- Op grote schaal gebruikt in kassen of kleine kassen op de binnenplaats, zoals groenten, bloemen, fruit, landbouwgewassen, enz.
- Kan ook worden gebruikt om vloeren e.d. te beschermen.
- Zorg voor perfecte groeiomstandigheden voor planten en gewassen - licht, temperatuur, vochtigheid om de opbrengst en kwaliteit te verhogen, gewassen te beschermen tegen slecht weer en te genieten van een langer groeiseizoen
- Super taaiheid, weersbestendigheid, scheurweerstand

Dit doorzichtige plastic uit de kas is zo goed als maar kan! Sterk polyethyleen ontvouwt zich gemakkelijk, snel en is tot 2 jaar houdbaar. Overweeg om uw film met water en zeep te reinigen om de levensduur van de film te verlengen. De dunne maar duurzame polyethyleenhars zorgt voor een optimale lichttransmissie voor een optimale plantengroei.

 

Koop nu dit artikel op Wish en haal het bij ons op

of laat het vanaf morgen bezorgen